www.coronaonslow.blogspot.com

måndag 7 november 2011

"Jag HATAR måndagar!" -katten Gustav

Ja då var vi tillbaka i gamla spår igen. Lovet är slut och skolan började. Det innebär lite tid till bloggen men jag tycker det är kul och fortsätter ändå såklart! :) 
Idag har varit en rolig dag! Hade först matteprov (som blev fcked up, big fail) för att sedan ha mussssiiiik! Musik är mitt absoluta favoritämne no doubt! Lunch och en aningens flummig engelskalektion för att seda avsluta dagen med mer musiik! Hade egentligen svenska men vi har samma lärare i musik och svenska så vi fick lov att dra bort till musiken i stället! I like it a lot! Stannade dessutom kvar en timme efter skolan och satt och jamma med Jonte! Sjukt kul att spela tillsammans med någon alltså. :) Mycket roligare än att spela ensam.

Stallet blev nu på kvällen, var hemma kvart över tio. Rätt sent! Men gick så jädra bra i alla fall är jättenöjd med ridpasset! Gjorde mer eller mindre samma övningar som i Fredags när jag red för Madde och det gick i stort sätt lika bra! Duktig Kalle! Dock tycker vi att höger galoppen är hemsk! Riktigt jobbig är den usch och fy. Men det jobbar vi på! :)

Hoppas ni har haft en awesome dag och att morgondagen blir densamme! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar