www.coronaonslow.blogspot.com

Om oss


 Hanne heter jag, och jag är en, relativt pessimistisk (ibland ganska cynisk) liten människa som hoppas på en bra framtid.
Jag är hästmänniska och när jag inte sover eller pluggar är jag i stallet med min all time favorite Corona Onslow, "Kalle".
Hade jag varit normal hade de följande raderna ägnats åt mina tävlingsmeriter och vilka grenar inom ridsporten som gett mig mest priser. Men NEJ, jag tävlar inte. Inte riktigt min grej.

"Music for me .. it's the blood running through my veins" -Billie Joe Armstrong

Musiken är mitt andra intresse, och jag har nästan alltid lurar i öronen vart jag än må befinna mig. Spotify Premium kan vara den bästa uppfinningen någon någonsin tänkt tanken på att komma på!
Jag spelar gitarr och då oftast på min pappas akustiska. Den elektriska, en Gibson, kommer sällan ut ur garderoben. Tråkigt men sant.
Dock är min röst mitt huvudinstrument!

Corona Onslow, Kalle
Denna magiska varelse är en korsning Arab/Connemara/Welsh. Född 2001 och med en hittills okänd stam.


Kalle är importerad från Irland och kom först till en tjej här i Sverige där han blev inriden grundligt. Han köptes sen av Ellen, och det var genom jag och Kalle träffades. Han stod sedan på Alleby Ridskola i lite drygt ett år och jag blev förälskad. Resten .. det vet ni ju!

Kalle har tre människor som tar hand om honom i huvudsak. Dels jag, som tränar dressyr och rider ut. Hoppar gör vi ibland, men eftersom det inte är mitt huvudsakliga intresse så sker det inte så ofta.
Mamma Lisbethsom är en gammal travhästskötare, tränar Kalle från marken. Hon har också största tassen i inkörningen. Tanken är att Kalle skall kunna dra vagn förr eller senare.
Amanda är Kalles medryttare. Hon rider när jag inte kan. Hon tävlar Bohuscupen i hoppning på Ponny, oftast på ridskoleponnyn WinstonKalle och hans Lillmatte Amanda. Bilden lånad!
http://ladyamandas.se/