www.coronaonslow.blogspot.com

söndag 12 oktober 2014

ZzZZzzöndag

Söndag, det är dagen som kommer efter Lördag och före Måndag. Den är sådär halvbra med andra ord. Bra eftersom det fortfarande är helg, dålig eftersom helgen snart är slut. Allt man gör går in i en sådandär halvbra-bubbla. All eufori blir lite mindre euforisk. 

I går var det fest! Alleby Ridklubb firade 40 år med pompa och ståt; god mat och dryck, härliga människor och en något dragen blond 18-åring (det var inte jag alltså, var spiknykter hehe). Tjötade ända fram till morgontimmarna, åt donken och däckade sedan hemma runt klockan fem i morse. Bra kväll, bra kväll!
Uno Svenningsson var kvällens hemliga gäst och jag blev superlycklig! Älskar honom och hans underbara texter, kunde de flesta av låtarna han spelade mer eller mindre utantill. Hoppas de andra uppskattade honom lika mycket som jag, för han är värd att bli uppskattad!

Idag har jag inte gjort många knop. Gjort ett halvdant försök till att "laga mat" (någon slags fryst, färdiglagad wook som man bara värmer) och sovit. That's basically it. Morgondagen blir nog förhoppningsvis lite mer effektiv. :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar