www.coronaonslow.blogspot.com

söndag 12 december 2010

Familjedagen♥


Sjukt mysig dag har det varit ♥ Var först på högmässa med Madde (konfirmationen) och sen direkt efter att den var slut åkte vi till alleby. Kollade på knattarna när de red kadrilj, så sjukt söta ♥ Så fina var dom, all cred till dom! Efter det var det ponnygalopp, August Nicke och Musse deltog. Belinda på Nicke vann, hon var den enda som inte ramlade av haha! De hoppade även över små hinder under rejset. Nisse: "Om vi skulle haft lägre hinder skulle vi behövt gräva ner dom!" Klockrent! Jaja, grattis till Belinda i varje fall!

Efter det var det voltige, och duktiga US-gänget gjorde sina voltige-konster på ridskolehästen Brutus. Han var förvånadsvärt lugn, hade inte väntat mig att han skulle vara så pass lugn faktiskt.

Gymkhana förr och nu följde efter det, och precis som förra året berättade Nisse om de olika grenarna och vilken historia som ligger bakom.


Sen började det vi alla väntat på! ;-) Augustina och Blyge Örjan intog senen! Riktigt jävla najs var dom, cred cred cred! Drog lite historier hit och dit, och i slutet skulle de spela upp "Askungen". Augustina var Askungen, och Blyge Örjan var .. ja, resten. :P ♥ Dock klarade Örjan bara av att vara 5 dvärgar utav 7, så Augustina plockade upp två "drärgar" i från publiken. En av dom dvärgarna råkade händelsevid bli min kära pappa ;-) :P Han var trötter, och till sin natur råkar han vara extremt bra på att vara trött. Typ. Dessutom avslutades "pjäsen" med att prinsen, Örjan alltså, skulle kyssa Askungen. Tyvärr så rymde han mitt upp i allt, så .. det behövdes någon som skulle kyssa Augustina. Händelsevis bliev detta .. japp, pappa. Hahahaha trodde seriöst jag skulle kissa på mig x'D :'P

Familjedagen avslutades med luciakröningen, och i år var det inte mindre än Josefine Broderfors som blev lucia! ♥ Grattis, Josefine, det förtjänar du! =D



1 kommentar: