www.coronaonslow.blogspot.com

lördag 25 september 2010

Helg för fasen :D

Guuud vad skönt med helg. Var så jävla trött i går, ont i huvet o skit fram tills efter lunch i skolan. Usch, that aint okay! Men nu är vi på benen igen, sjävklart skall helgen firas! Så nu skall jag äta lax, romsås (jummy!) och potääätis :) Och efter det blire godis å cola ;D Jummy, like I said! <3>
Therese har överlåtit sitt skåp till mig idag, jättesnällt av henne! :D Är sjukt skönt att slippa ha alla grejor i en fodertunna ... ^^ På tal om stallet så red pappa Kallesson idag. Har desvärre inga bilder, men slänger in en bild från i somras när vi red ut :) Kalle testade papput lite i början, men tillslut gick det! Coola grabbar, de gillar varandra :) Ankie erbjöd pappa att testa Daylie någongång, tror inte att pappa tackar nej till det! Han tycker ju trots allt det är rätt sköj ;)
Måste bara berätta om torsdagen också! Red Inter i ungdoms trean, vi hoppade. Var J Ä T T E rädd och nervös innan, men jag slutade vara det när jag hoppat första skuttet! Så himla duktig, var han! En liten (stor!) ängel! Gör allt man ber han om, och mysig att hoppa. Dock lite stor, men är man stor så måste man också vara snäll! ;)


1 kommentar:

  1. Du var jätteduktig i torsdags, var stolt!
    Vet ju hur rädd du var, men du fixade det ju galant verkligen!
    Hoppas allt är bra med dig!
    Puss<3

    SvaraRadera